Menu

Digitalt utbud Romelebygdens Kabel-TV

Vad du behöver ha samt vilka avgifter som tillkommer för att titta digitalt hittar du här.

Observera att priserna nedan inte inkluderar någon krypteringsavgift.

UtskriftC More Standard (Film & Serier)

Kanalpaketet för dig som älskar film, serier och dokumentärer! C More Film innehåller alla C Mores 5 filmkanaler med allt från klassiska biosuccéer till komedier, drama och familjefilmer.

149:- /mån

 

UtskriftC More Sport

Sportpaketet som ger dig 8 sportkanaler som bland annat sänder SHL, Allsvenskan, La Liga, hästsport och extremsport.

471 kr/mån

 

C More PPV

Om ditt favoritlag spelar – och du hellre vill tillbringa matchen tillsammans med nära och kära än skrikande bortalagssupportrar – är det här ett val för dig.

För endast 169:-/match kan du nämligen beställa hem drabbningen direkt till din tv! Gäller direktsända Pay-Per-View-matcher från Allsvenskan i fotboll, SHL i ishockey, La Liga samt tennis och kampsport.

169 kr/match

CMore_Max_LargeC More Premium

Med C More Premium får du allt från C More samlat i ett abonnemang. 10 sportkanaler, 5 film & seriekanaler. Sporten innehåller exempelvis Elitserien, ATP-tennis, Wimbledon, extremsport och fotboll från La Liga och Allsvenskan. Samtidigt fylls rutan med filmpremiärer och seriemarathon.

524 kr/mån

 

image5Viasat Film HD paket

Viasat Filmpaketet HD med Viasats filmkanaler. Filmkanalerna är indelade efter genrer. 12 mån abonnemang.

288 kr/mån

 

image7Viasat Sport HD

Viasat Sportpaketet ger dig en kanal för varje passion! Här hittar du de största matcherna och de bästa tävlingarna. Med uppställningen Viasat Fotboll, Viasat Hockey, Viasat Motor och Viasat Sport ser du bland mycket annat de hetaste drabbningarna från Premier League, Champions League, Franska Ligue 1, NHL™, HockeyAllsvenskan, MotoGP, Formel 1 och Nascar. För att kunna se HD-kanalerna krävs det att du har en tv som är HD-ready och en HD-box. 12 månaders bindningstid.

399 kr/mån

image8Viasat Premium HD

Det perfekta kanalpaketet för dig som både gillar film och sport med bästa ljud- och bildkvalitet. För att kunna se HD-kanaler krävs det att du har en tv som är HD-ready och en HD-box

469 kr/mån

VIASAT FOTBOLL

VIASAT 2016

TV3 Sport HD

VIASAT FILM FAMILY

VIASAT FILM CLASSIC

VIASAT DRAMA HD