Menu

Befintlig TV RKT

Vi levererar det vi kallar ”riktig kabel-TV” vilket innebär att vi speglar vårt basutbud analogt. Det gör att du som kund kan se vårt analoga basutbud i samtliga dina TV-apparater utan varken digitalboxar eller CA-moduler. Som kund betalar du endast enmånadsavgift för det analoga basutbudet, oavsett hur många TV-apparater du har.

Givetvis kan du även titta på TV digitalt med högsta kvalitet. För att titta digitalt behövsantingen en digitalbox eller en CA-modul samt ett digitalkort från oss.

Analogt basutbud
Vi har komponerat ihop ett omfattande och mycket prisvärt basutbud som vi visar analogt. Basutbuden ser lite olika ut i Veberöd och Genarp, klicka på respektive basutbud nedan för detaljer.

Basutbud Veberöd
Basutbud Genarp

Digitalt utbud
Genom ett digitalkort och en CA-modul eller digitalbox kan du ta del av hela vårt utbud gällande TV-kanaler. Idag erbjuder vi 135 kanaler med ett brett innehåll. Du kan välja kanaler med till exempel sport, film, natur och barnprogram.

Genom att välja att titta digitalt utökas det analoga basutbudet med 9 nya kanaler, SVT 1 HD, SVT 2 HD, DR 2, TV 2 Lorry, Das Erste, Bayerisches FS Sud, WDR Köln, hr-Fernsehen och SWR Fernsehen.
Klicka på länken nedan för att få samtliga detaljer om vårt digitala utbud.

Digitalt utbud

Startavgift för en CA-modul är 495 kr.

Utöver eventuella programavgifter (se länken ”Digitalt utbud” ovan) betalar du 35 kr/mån i krypteringsavgift.

Om din TV inte stödjer DVB-C behöver du en Digital-box. Vi har ett antal modeller, hör av dig om du är intresserad!