Menu

Varför kund hos oss?

Genom att ansluta dig till vårt fibernät får du en kraftfull, driftsäker och framtidssäkrad anslutning som ger dig möjlighet att ta del av TV och Bredband på riktigt. Vi erbjuder dessutom inkoppling till ett av marknadens absolut mest fördelaktiga pris! Vi finns idag i Veberöd och Genarp med omnejd.

Läs gärna igenom argumenten nedan för varför vi skall ha förmånen att ha dig som kund. Vi har samlat vanliga frågor och svar här.

Prisvärt - Läs mer

Eftersom vi är ett litet lokalt företag som hanterar utbyggnaden av vårt fibernät själv kan vi erbjuda fiberuppkoppling till ett mycket konkurrenskraftigt pris. Vår inkopplingsavgift är mindre än halva priset mot vad våra konkurrenter vanligtvis erbjuder.

Vi har ett brett utbud av prisvärda tjänster gällande TV, bredband och IP telefoni, allt för att passa just dig. Du väljer givetvis helt fritt vilka tjänster du vill utnyttja.

Riktig Kabel-TV - Läs mer

Om du väljer TV via oss levererar vi i grunden ett brett och prisvärt analogt basutbud. Hos oss kan du alltid titta på TV utan vare sig digitalbox eller CA-modul. Det betyder i sin tur att om du har mer än en TV-apparat i huset kan du titta på det analoga basutbudet på samtliga TV-apparater utan extra kostnad.

Till det analoga utbudet kan du givetvis välja att titta digitalt och vi har mer än 130 olika kanaler att välja bland för dig som kund.

Lokal service och kvalitet - Läs mer

Eftersom vi är ett litet företag är vi helt beroende av den kvalitet och service vi ger våra kunder. Vi finns alltid nära till hands om något problem skulle uppstå.

Vi har i mer än 20 år utvecklat vår verksamhet och kan idag erbjuda våra kunder den allra senaste tekniken inom TV och dataöverföring.

Driftsäker, kraftfull och framtidssäkrad - Läs mer

I fiberoptisk kabel överförs information med ljussignaler. Denna teknik är inte känslig för störningar som lätt drabbar t.ex. kopparkabel. Detta innebär att du som kund via fiber upplever en mycket hög driftsäkerhet.

En fiberoptisk kabel har också mycket stor överföringskapacitet. Om du vill arbeta hemma, titta på Netflix eller SVT Play, spela LAN eller ta del av alla andra tjänster som nätet erbjuder kan fibern hantera detta. Och inte nog med det, du kan göra allt samtidigt. Vi kan i teorin leverera den kapacitet du efterfrågar.

Trenden är tydlig, tjänsteutbudet och våra användningsområden över internet bara ökar och det kräver mer och mer överföringskapacitet. Med en fiberuppkoppling säkrar du att alltid ha en uppkoppling som hanterar just den kapacitet du behöver.